ЛІНИВІ ВАРЕНИКИ З ПОЛУНИЧНИМ СОУСОМ

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • полуниця заморожена Highberry 300 г (для соусу)
  • сир (творог)400 г
  • яйця2 шт
  • цукор4 ст. л. (у тісто)
  • ванільний цукор1 пакетик
  • борошно6 ст. л.
  • сільдрібка
  • цукор100 г (для соусу)
  • лимон1 шт (сік і цедра)
  • крохмаль кукурудзяний1 ч. л.
  • сметана (для подачі)2 ст.л.
  • м’ятапару листочків
35 хв
4 порції
350 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Змішуємо сир, яйця, сіль, цукор і ванільний цукор.
 
Поступово вводимо борошно, замішуємо м’яке еластичне тісто.

2.

Робочу поверхню присипаємо борошном, формуємо ковбаски і нарізаємо однаковими шматочками.

3.

Доводимо воду до кипіння, солимо і варимо вареники 3–5 хвилин невеликими партіями, періодично помішуючи.

4.

ПОЛУНИЧНИЙ СОУС:
 
викладаємо полуницю у невелику каструлю, прогріваємо до кипіння;
 
додаємо цукор, сік лимона і крохмаль;
 
варимо 3 хвилини на середньому вогні до загустіння.

5.

Перебиваємо блендером до однорідної консистенції.

6.

Подаємо вареники зі сметаною і полуничним соусом.

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ