Змішуємо сир, яйця, сіль, цукор і ванільний цукор.
Поступово вводимо борошно, замішуємо м’яке еластичне тісто.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
Ми в соцмережах
Змішуємо сир, яйця, сіль, цукор і ванільний цукор.
Поступово вводимо борошно, замішуємо м’яке еластичне тісто.
Робочу поверхню присипаємо борошном, формуємо ковбаски і нарізаємо однаковими шматочками.
Доводимо воду до кипіння, солимо і варимо вареники 3–5 хвилин невеликими партіями, періодично помішуючи.
ПОЛУНИЧНИЙ СОУС:
викладаємо полуницю у невелику каструлю, прогріваємо до кипіння;
додаємо цукор, сік лимона і крохмаль;
варимо 3 хвилини на середньому вогні до загустіння.
Перебиваємо блендером до однорідної консистенції.
Подаємо вареники зі сметаною і полуничним соусом.