МʼЯСНИЙ РУЛЕТ з ОВОЧАМИ

ІНГРЕДІЄНТИ:

1 год 40 хв
6 - 8 порцій
280 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Розрізаємо м’ясо уздовж і розгортаємо, перетворюючи на великий пласт.

2.

Накриваємо його харчовою плівкою, відбиваємо, солимо і перчимо за смаком.

3.

ГОТУЄМО НАЧИНКУ:
 
овочево-грибну суміш розморожуємо і подрібнюємо у блендері;
 
обсмажуємо її на вершковому маслі, додавши зубчик часнику та дрібно нарізану зелень.

4.

Викладаємо начинку рівномірним шаром на м’ясо.
 
Скручуємо рулет і перев’язуємо його ниткою.

5.

Змащуємо олією, додаємо пелюстки часнику для аромату.
 

6.

Запікаємо у розігрітій духовці при 190°C протягом 1,5 години.

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ