Розрізаємо м’ясо уздовж і розгортаємо, перетворюючи на великий пласт.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
Ми в соцмережах
Розрізаємо м’ясо уздовж і розгортаємо, перетворюючи на великий пласт.
Накриваємо його харчовою плівкою, відбиваємо, солимо і перчимо за смаком.
ГОТУЄМО НАЧИНКУ:
овочево-грибну суміш розморожуємо і подрібнюємо у блендері;
обсмажуємо її на вершковому маслі, додавши зубчик часнику та дрібно нарізану зелень.
Викладаємо начинку рівномірним шаром на м’ясо.
Скручуємо рулет і перев’язуємо його ниткою.
Змащуємо олією, додаємо пелюстки часнику для аромату.
Запікаємо у розігрітій духовці при 190°C протягом 1,5 години.