ОВОЧЕВИЙ СУП З ПЕЛЬМЕНЯМИ

ІНГРЕДІЄНТИ:

40 хв
4 порції
330 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Воду доводимо до кипіння, додаємо одразу лавровий лист, перець і сіль.

2.

Висипаємо пельмені, варимо на слабкому вогні, доки вони не спливуть.

3.

Картоплю нарізаємо кубиками й пасеруємо 3 хвилини.

4.

До картоплі додаємо овочеву суміш Суп зимовий і ще 2-3 хвилинки обсмажуємо все разом.

5.

Далі просто перекладаємо всі овочі до кастрюлі з пельменями і проварюємо 2-3 хвилини, щоб бульйон отримав свій насичений смак.
 
Подаємо з улюбленою зеленню.

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ