ОМЛЕТ З ОВОЧАМИ

ІНГРЕДІЄНТИ:

20 хв
2 порції
370 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Розігріваємо 1 ст. л. оливкової олії на сковороді і обсмажуємо заморожену овочеву суміш Мексиканська Light на середньому вогні 7 хвилин.

2.

В окремій мисці збиваємо яйця до легкої піни, поступово вливаємо молоко, продовжуючи збивати.

 

Додаємо натертий сир і ретельно перемішуємо.

3.

На іншій пательні розтоплюємо вершкове масло з 1 ст. л. оливкової олії і виливаємо яєчно-сирну суміш, готуємо на середньому вогні до золотистої скоринки.

4.

Обережно перевертаємо омлет і смажимо ще 2 хвилини на слабкому вогні.

5.

Викладаємо овочі на одну половину омлету і накриваємо другою половиною.

 

Закривамо пательню кришкою і готуємо ще 1 хвилину.

 

Подаємо з дрібкою свіжої зелені або зеленої цибулі.