Розігріваємо 1 ст. л. оливкової олії на сковороді і обсмажуємо заморожену овочеву суміш Мексиканська Light на середньому вогні 7 хвилин.
Розігріваємо 1 ст. л. оливкової олії на сковороді і обсмажуємо заморожену овочеву суміш Мексиканська Light на середньому вогні 7 хвилин.
В окремій мисці збиваємо яйця до легкої піни, поступово вливаємо молоко, продовжуючи збивати.
Додаємо натертий сир і ретельно перемішуємо.
На іншій пательні розтоплюємо вершкове масло з 1 ст. л. оливкової олії і виливаємо яєчно-сирну суміш, готуємо на середньому вогні до золотистої скоринки.
Обережно перевертаємо омлет і смажимо ще 2 хвилини на слабкому вогні.
Викладаємо овочі на одну половину омлету і накриваємо другою половиною.
Закривамо пательню кришкою і готуємо ще 1 хвилину.
Подаємо з дрібкою свіжої зелені або зеленої цибулі.