На пательні розігріваємо масло гхі з оливковою олією, обсмажуємо дрібно нарізані цибулю і часник до золотистого кольору.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
для основи :
для соусу:
для смаження:
На пательні розігріваємо масло гхі з оливковою олією, обсмажуємо дрібно нарізані цибулю і часник до золотистого кольору.
Додаємо овочеву суміш Мексиканська Light і обсмажуємо 1 хвилину.
Окремо смажимо морепродукти і заправляємо лимонним соком.
У форму для запікання викладаємо овочеву суміш, морепродукти і рівномірно присипаємо все рисом арборіо.
Готуємо заправку: змішуємо воду, сіль, перець, гострі томати, томатну пасту, паприку та сухий часник.
Заливаємо заправкою страву так, щоб вода трохи покривала рис.
Випікаємо в духовці при 180°C протягом 15–20 хвилин до готовності.