ПАЕЛЬЯ З ОВОЧАМИ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для основи :

для соусу:

  • лимон1 шт
  • вода1 склянка
  • томатна паста1 ч. л.
  • гострі томати1 ч. л.
  • сіль½ ч. л.
  • паприка 1 ч. л.
  • сухий часник½ ч. л.
  • сіль, перецьза смаком

для смаження:

  • оливкова олія2 ст.л.
  • масло гхі1 ст. л.
45 хв
4 порції
290 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

На пательні розігріваємо масло гхі з оливковою олією, обсмажуємо дрібно нарізані цибулю і часник до золотистого кольору.

2.

Додаємо овочеву суміш Мексиканська Light і обсмажуємо 1 хвилину.

3.

Окремо смажимо морепродукти і заправляємо лимонним соком.

4.

У форму для запікання викладаємо овочеву суміш, морепродукти і рівномірно присипаємо все рисом арборіо.

5.

Готуємо заправку: змішуємо воду, сіль, перець, гострі томати, томатну пасту, паприку та сухий часник.
 
Заливаємо заправкою страву так, щоб вода трохи покривала рис.

6.

Випікаємо в духовці при 180°C протягом 15–20 хвилин до готовності.