ПАСТА З ГОРОШКОМ ТА ПАРМЕЗАНОМ

  • заморожений горошок ТМ HIGHBERRY 200 г
  • вершковий крем-сир  200 г
  • базилік кілька гілочок
  • кедрові горішки  50 г
  • пармезан  200 г
  • часник  1 зубчик
  • оливкова олія  2 ст.л.
  • спагеті/паста 200 г
20 хв
4 порції
780 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Поєднуємо в блендері зелений горошок, крем-сир, базилік, кедрові горішки, часник та оливкову олію.

 

 

2.

Все подрібнюємо до однорідної маси.

3.

Відварюємо пасту до готовності.

4.

Додаємо соус до пасти і ретельно перемішуємо.

 

 

Подаємо пасту прикрасивши листям базиліку.