ПАСТА З ГОРОШКОМ ТА ПАРМЕЗАНОМ

ІНГРЕДІЄНТИ:

    • заморожений горошок ТМ HIGHBERRY 200г
    • вершковий крем-сир200 г
    • спагеті/паста200 г
    • кедрові горішки50 г
    • пармезан100 г
    • часник 1 зубчик
    • оливкова олія2 ст.л.
    • базиліккілька гілочок
20 хв
4 порції
780 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Поєднуємо в блендері зелений горошок, крем-сир, пармезан, базилік, кедрові горішки, часник та оливкову олію.

 

 

2.

Все подрібнюємо до однорідної маси.

3.

Відварюємо пасту до готовності.

4.

Додаємо соус до пасти і ретельно перемішуємо.

 

 

Подаємо пасту прикрасивши листям базиліку.