ПАШТЕТ з ВИШНЕВИМ СОУСОМ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для соусу:

для паштету:

  • печінка500 г
  • морква1 шт
  • цибуля1 шт
  • яблуко1 шт
  • вершкове масло50 г
  • вершки100 мл
  • вода100 мл
  • сіль/перецьза смаком
55 хв
6 порцій
300 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Викладаємо печінку у форму для запікання.
 
Додаємо порізані яблука, моркву і цибулю.
 
Вливаємо воду, солимо, перчимо.

2.

Запікаємо в духовці протягом години при температурі 180°C.

3.

Перекладаємо печінку та овочі в блендер, додаємо масло і вершки.
 
Подрібнюємо до кремової текстури.

4.

ВИШНЕВИЙ СОУС:
 
у сотейник викладаємо вишні, додаємо вино, цукор, тертий імбир, пектин та мускатний горіх;
 
доводимо до кипіння, уварюємо рідину до половини;
 
подрібнюємо вишні блендером до однорідності.

5.

Паштет перекладаємо у форму, зверху рівномірно викладаємо вишневий соус.
 
Прикрашаємо ягідками гранату і зеленню.

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ