Викладаємо печінку у форму для запікання.
Додаємо порізані яблука, моркву і цибулю.
Вливаємо воду, солимо, перчимо.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
для соусу:
для паштету:
Ми в соцмережах
Викладаємо печінку у форму для запікання.
Додаємо порізані яблука, моркву і цибулю.
Вливаємо воду, солимо, перчимо.
Запікаємо в духовці протягом години при температурі 180°C.
Перекладаємо печінку та овочі в блендер, додаємо масло і вершки.
Подрібнюємо до кремової текстури.
ВИШНЕВИЙ СОУС:
у сотейник викладаємо вишні, додаємо вино, цукор, тертий імбир, пектин та мускатний горіх;
доводимо до кипіння, уварюємо рідину до половини;
подрібнюємо вишні блендером до однорідності.
Паштет перекладаємо у форму, зверху рівномірно викладаємо вишневий соус.
Прикрашаємо ягідками гранату і зеленню.