ПОЛУНИЧНА МЕРЕНГА

ІНГРЕДІЄНТИ:

1 год 30 хв
6 порцій
270 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Ягоди полуниці розморожуємо і прибираємо зайвий сік, що утворився.

2.

Збиваємо білки до стійких піків.
 
Поступово вводимо цукор, збиваємо до густої блискучої маси.
 
Додаємо лимонний сік, крохмаль і ваніль, обережно перемішуємо.

3.

Викладаємо білкову масу на деко з пергаментом, формуємо заглиблення в центрі.

4.

Випікаємо 1 годину при 150°C.
 
Залишаємо меренгу в духовці до повного охолодження.

5.

ГОТУЄМО КРЕМ:
 
збиваємо вершки до стійких піків;
 
далі – викладаємо його поверх меренги.

6.

На останнього етапі прикрашаємо десерт ягодами полуниці.
 
Подаємо одразу!

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ