Ягоди полуниці розморожуємо і прибираємо зайвий сік, що утворився.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
Ми в соцмережах
Ягоди полуниці розморожуємо і прибираємо зайвий сік, що утворився.
Збиваємо білки до стійких піків.
Поступово вводимо цукор, збиваємо до густої блискучої маси.
Додаємо лимонний сік, крохмаль і ваніль, обережно перемішуємо.
Викладаємо білкову масу на деко з пергаментом, формуємо заглиблення в центрі.
Випікаємо 1 годину при 150°C.
Залишаємо меренгу в духовці до повного охолодження.
ГОТУЄМО КРЕМ:
збиваємо вершки до стійких піків;
далі – викладаємо його поверх меренги.
На останнього етапі прикрашаємо десерт ягодами полуниці.
Подаємо одразу!