ПОЛУНИЧНЕ МОРОЗИВО

10 хв + 6 год
5 порцій
230 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Заморожену полуницю ТМ Highberry трохи розморожуємо (10 хв).

 

Якщо готуєте зі свіжої полуниці – миємо її, очищаємо від хвостиків і нарізаємо.

2.

Банан очищаємо та ріжемо кружальцями.

3.

В чаші блендера об’єднуємо полуницю, бабан, вершки та згущене молоко.

 

Все перебиваємо до однорідної, кремової маси.

4.

Виливаємо суміш у зручну форму для заморожування і ставимо в морозильну камеру щонайменше на 4–6 годин.

 

Подаємо з листочками м’яти і шматочками полуниці (або топінгом – на ваш смак).