Заморожену полуницю ТМ Highberry трохи розморожуємо (10 хв).
Якщо готуєте зі свіжої полуниці – миємо її, очищаємо від хвостиків і нарізаємо.
Заморожену полуницю ТМ Highberry трохи розморожуємо (10 хв).
Якщо готуєте зі свіжої полуниці – миємо її, очищаємо від хвостиків і нарізаємо.
Банан очищаємо та ріжемо кружальцями.
В чаші блендера об’єднуємо полуницю, бабан, вершки та згущене молоко.
Все перебиваємо до однорідної, кремової маси.
Виливаємо суміш у зручну форму для заморожування і ставимо в морозильну камеру щонайменше на 4–6 годин.
Подаємо з листочками м’яти і шматочками полуниці (або топінгом – на ваш смак).