ПОЛУНИЧНИЙ ТІРАМІСУ

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • полуниця заморожена ТМ HIGHBERRY300 г
  • жовтки2 шт
  • цукор (для крему)2 ст.л.
  • цукор (для полуниці)1 ст.л.
  • вершки 33%125 мл
  • сир маскарпоне125 г
  • молоко (або еспресо)150 мл
  • печиво савоярді100 г
20 хв + 3 години
4 порції
438 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

У жаростійку миску всипаємо цукор та додаємо жовтки, збиваємо вінчиком.

2.

Ставимо миску на водяну баню й на мінімальному вогні доводимо суміш до загустіння, постійно помішуючи.

3.

Окремо збиваємо холодні вершки до стійких піків.

4.

З’єднуємо жовткову суміш, сир маскарпоне та вершки, обережно перемішуємо лопаткою до ніжного крему.

5.

Розморожену полуницю перетираємо з цукром до однорідної консистенції.

6.

ЗБИРАЄМО РЕЦЕПТ:
 
викладаємо шар полуниці;
 
печиво савоярді змочуємо в молоці та кладемо поверх і далі крем;
 
формуємо кілька шарів, завершуючи кремом і полуницею.

7.

Ставимо у холодильник мінімум на 3 години, щоб десерт настоявся.

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ