У жаростійку миску всипаємо цукор та додаємо жовтки, збиваємо вінчиком.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
Ми в соцмережах
У жаростійку миску всипаємо цукор та додаємо жовтки, збиваємо вінчиком.
Ставимо миску на водяну баню й на мінімальному вогні доводимо суміш до загустіння, постійно помішуючи.
Окремо збиваємо холодні вершки до стійких піків.
З’єднуємо жовткову суміш, сир маскарпоне та вершки, обережно перемішуємо лопаткою до ніжного крему.
Розморожену полуницю перетираємо з цукром до однорідної консистенції.
ЗБИРАЄМО РЕЦЕПТ:
викладаємо шар полуниці;
печиво савоярді змочуємо в молоці та кладемо поверх і далі крем;
формуємо кілька шарів, завершуючи кремом і полуницею.
Ставимо у холодильник мінімум на 3 години, щоб десерт настоявся.