РІЗОТТО З ОВОЧАМИ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для основи:

  • овочева суміш ДЖУНІОР МІКС TM HIGHBERRY
    150 г
  • рис арборіо200 г
  • овочевий бульйон1 л
  • лимонний сік + вода2 ст. л. + 50 мл
  • оливкова олія50 мл
  • вершкове масло100 г
  • цибуля1 шт
  • дріжджові пластівці (або пармезан)50 г
  • сіль, перецьза смаком

для бульйону:

  • морква1 шт
  • стебло селери1 шт
  • цибуля1 шт
  • букет гарні (лавровий лист, чебрець, стебло петрушки)
  • сільза смаком
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

БУЛЬОН:
 
обсмажуємо моркву, селеру, цибулю, додаємо букет гарні, сіль і воду;
 
варимо 40 хвилин і потім бульон проціджуємо.

2.

ГЛАЗУРОВАНІ ОВОЧІ:
 
у сотейнику тушкуємо овочеву суміш з маслом, водою, цукром і сіллю, накривши картушем.

3.

РІЗОТТО:
 
пасеруємо цибулю, додаємо рис і все разом обсмажуємо до прозорості;
 
додаємо лимонний сік з водою, випаровуємо;
 
вливаємо бульйон, постійно помішуючи, поки рис не стане кремовим, в кінці додаємо шматочок масла, перемішуємо.

4.

ФІНАЛЬНИЙ ЕТАП:
 
додаємо глазуровані овочі і тертий пармезан;
 
подаємо гарячим прикрасивши мікрогріном.
 
 
Автор рецепту: Дмитрий Горбачев
Instagram: @dima_gorbachoff

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ