БУЛЬОН:
обсмажуємо моркву, селеру, цибулю, додаємо букет гарні, сіль і воду;
варимо 40 хвилин і потім бульон проціджуємо.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
для основи:
для бульйону:
Ми в соцмережах
БУЛЬОН:
обсмажуємо моркву, селеру, цибулю, додаємо букет гарні, сіль і воду;
варимо 40 хвилин і потім бульон проціджуємо.
ГЛАЗУРОВАНІ ОВОЧІ:
у сотейнику тушкуємо овочеву суміш з маслом, водою, цукром і сіллю, накривши картушем.
РІЗОТТО:
пасеруємо цибулю, додаємо рис і все разом обсмажуємо до прозорості;
додаємо лимонний сік з водою, випаровуємо;
вливаємо бульйон, постійно помішуючи, поки рис не стане кремовим, в кінці додаємо шматочок масла, перемішуємо.
ФІНАЛЬНИЙ ЕТАП:
додаємо глазуровані овочі і тертий пармезан;
подаємо гарячим прикрасивши мікрогріном.
Автор рецепту: Дмитрий Горбачев
Instagram: @dima_gorbachoff