Нарізаємо буряк і гарбуз середніми кубиками, збризкуємо олією, солимо й перчимо.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
для основи:
для заправки:
Ми в соцмережах
Нарізаємо буряк і гарбуз середніми кубиками, збризкуємо олією, солимо й перчимо.
Запікаємо овочі при 200 °C приблизно 20 хвилин до м’якості.
Квасолю стручкову швидко обсмажуємо на сковорідці 2–3 хвилини.
Викладаємо запечені овочі на блюдо, зверху – квасолю.
Змішуємо всі інгредієнти для соусу і заправляємо салат.
Подаємо теплим, посипавши сиром фета і гарбузовим насінням.
Автор рецепту: Лариса Штепа
Instagram: @larisa_shtepa