САЛАТ ЗІ СТРУЧКОВОЮ КВАСОЛЕЮ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для основи:

для заправки:

  • оливкова олія2 ст. л.
  • мед1 ч. л.
  • гірчиця1 ч. л.
  • сік лимону2 ст. л.
45 хв
3 порції
365 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Нарізаємо буряк і гарбуз середніми кубиками, збризкуємо олією, солимо й перчимо.

2.

Запікаємо овочі при 200 °C приблизно 20 хвилин до м’якості.

3.

Квасолю стручкову швидко обсмажуємо на сковорідці 2–3 хвилини.

4.

Викладаємо запечені овочі на блюдо, зверху – квасолю.

5.

Змішуємо всі інгредієнти для соусу і заправляємо салат.
 
Подаємо теплим, посипавши сиром фета і гарбузовим насінням.
 
 
 
 
 
Автор рецепту: Лариса Штепа
Instagram: @larisa_shtepa

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ