Розігріваємо пательню, обсмажуємо суміш для шакшуки до випаровування зайвої рідини, приправляємо сіллю, перцем і сушеним часником, залишаємо охолонути.
для основи:
для соусу:
для заправки:
Розігріваємо пательню, обсмажуємо суміш для шакшуки до випаровування зайвої рідини, приправляємо сіллю, перцем і сушеним часником, залишаємо охолонути.
Готуємо заправку: змішуємо йогурт, гірчицю, подрібнену зелену цибульку.
Змішуємо тунець із заправкою.
Нарізаємо авокадо середніми шматочками, заправляємо соком лайма, трохи підсолюємо.
Тепер усі інгредієнти викладаємо шарами в кільце:
І – тунець
ІІ – авокадо
ІІІ – охолоджену овочеву суміш