Сир віджимаємо, додаємо сметану і подрібнюємо блендером до однорідної кремової маси.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
Ми в соцмережах
Сир віджимаємо, додаємо сметану і подрібнюємо блендером до однорідної кремової маси.
Додаємо жовтки і масло, доводимо до кипіння, одразу знімаємо.
У вас має вийти рідка консистенція [за потреби пройдіться ще раз блендером].
Додаємо білий шоколад і перемішуємо.
У форму викладаємо марлю [у нас складена у три шари].
Розділяємо сирну масу на три частини, викладаємо у три різні ємності.
Першу частину – залишаємо як є, у другу – додаємо чорний шоколад і змішуємо до однорідності.
Підготуємо вишні: у сотейнику зʼєднуємо вишні, цукор, пектин і доводимо до кипіння.
Даємо трошки часу охолонути і змішуємо з творожною масою у третій ємності.
ЗБИРАЄМО ПАСКУ:
викладаємо перший – білий шар, далі – шоколадний, третій – вишневий.
накриваємо марлею і ставимо у холодильник на ніч.