СИРНА ПАСКА З ВИШНЯМИ

ІНГРЕДІЄНТИ:

35 хв + 12 год
8 порцій
340 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Сир віджимаємо, додаємо сметану і подрібнюємо блендером до однорідної кремової маси.

2.

Додаємо жовтки і масло, доводимо до кипіння, одразу знімаємо.
 
У вас має вийти рідка консистенція [за потреби пройдіться ще раз блендером].
 
Додаємо білий шоколад і перемішуємо.

3.

У форму викладаємо марлю [у нас складена у три шари].
 
Розділяємо сирну масу на три частини, викладаємо у три різні ємності.
 
Першу частину – залишаємо як є, у другу – додаємо чорний шоколад і змішуємо до однорідності.
 

4.

Підготуємо вишні: у сотейнику зʼєднуємо вишні, цукор, пектин і доводимо до кипіння.
 
Даємо трошки часу охолонути і змішуємо з творожною масою у третій ємності.

5.

ЗБИРАЄМО ПАСКУ:
 
викладаємо перший – білий шар, далі – шоколадний, третій – вишневий.
 
накриваємо марлею і ставимо у холодильник на ніч.

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ