Желатин заливаємо водою, залишаємо набухати на 10-20 хв, потім нагріваємо до розчинення (не кип’ятимо).
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
для подачі:
Желатин заливаємо водою, залишаємо набухати на 10-20 хв, потім нагріваємо до розчинення (не кип’ятимо).
Горошок обсмажуємо 2-3 хвилини з вершковим маслом.
Крекер подрібнюємо разом із м’яким маслом у крихту і по 15-25 г цієї маси трамбуємо ложкою на дно форм для мафінів (силіконових чи паперових).
Крем-сир, сметану, авокадо та 2/3 горошку збиваємо блендером.
Додаємо желатин, знову збиваємо і додаємо решту горошку. Все акуратно перемішуємо.
Готову масу викладаємо на основу у форми і охолоджуємо 3-4 години у холодильнику.
Виймаємо чізкейки з формочок і декоруємо на ваш смак.