СОЛОНІ ЧІЗКЕЙКИ З ГОРОШКОМ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для подачі:

  • червона риба100 г
  • мікрогрін50 г
25 хв + 4 год
9 порцій
205 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

Желатин заливаємо водою, залишаємо набухати на 10-20 хв, потім нагріваємо до розчинення (не кип’ятимо).

2.

Горошок обсмажуємо 2-3 хвилини з вершковим маслом.

3.

Крекер подрібнюємо разом із м’яким маслом у крихту і по 15-25 г цієї маси трамбуємо ложкою на дно форм для мафінів (силіконових чи паперових).

4.

Крем-сир, сметану, авокадо та 2/3 горошку збиваємо блендером.
 
Додаємо желатин, знову збиваємо і додаємо решту горошку. Все акуратно перемішуємо.

5.

Готову масу викладаємо на основу у форми і охолоджуємо 3-4 години у холодильнику.

6.

Виймаємо чізкейки з формочок і декоруємо на ваш смак.