СУП З ЗЕЛЕНОГО ГОРОШКУ

ІНГРЕДІЄНТИ:

30 хв
4 порції
185 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

На оливковій олії тушкуємо цибулю порей 5 хвилин.

2.

Додаємо дрібно нарізану картоплю і тушкуємо під кришкою ще 5 хвилин.
 
Вливаємо воду і варимо до готовності картоплі 15 хвилин.

3.

Далі додаємо зелений горошок.
 
Як супчик з горошком закипить і варимо його всього 3 хвилини.
 
Горошок важливо не переварити, тоді суп буде мати свіжий та солодкий смак.

4.

При подачі додаємо оливкову олію та дрібно порізану зелену цибульку.
 
 
 
 
 
Автор рецепту: Тетяна Шкурко
Instagram: @so_easy_cook

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ