Креветки промиваємо, обсушуємо та маринуємо зі спеціями і залишаємо на 15 хвилин у холодильнику.
для основи супу:
для насиченого аромату і смаку:
маринад для креветок:
для подачі:
Креветки промиваємо, обсушуємо та маринуємо зі спеціями і залишаємо на 15 хвилин у холодильнику.
Чилі, імбир і часник – дрібно подрібнюємо.
На розігрітій пательні з олією обсмажуємо креветки по 1 хвилині з кожного боку.
Додаємо чилі, часник, імбир – смажимо ще кілька хвилин.
Вмішуємо пасту карі, спецію хондаші, соєвий та рибний соуси і перемішуємо.
Перекладаємо в каструлю, заливаємо бульйоном, кокосовим молоком і доводимо до кипіння.
ПІДГОТОВКА ЛОКШИНИ:
Рисову локшину заливаємо окропом, солимо і залишаємо на 4–6 хвилин, зливаємо воду.
До супу додаємо заморожену овочеву суміш WOK, варимо ще 5 хвилин.
ПОДАЧА:
у тарілки викладаємо локшину, додаємо суп, щоб гущі було більше ніж бульйону;
подаємо супчик зі шматочками лайму і чилі, прикрасивши кінзою.