ТАРТАЛЕТКИ З ТУНЦЕМ

ІНГРЕДІЄНТИ:

15 хв
10-12 порцій
65 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

Зерна кукурудзи попередньо розморожуємо.
 
ПОРАДА: можна просто залити окропом на 2 хвилини або розігріти на пательні з вершковим маслом.
 
 
Нарізаємо яйця, огірок невеличкими кубиками, подрібнюємо зелену цибулю.
 
Додаємо кукурудзу та тунець, крем-сир.

2.

Заправляємо за бажанням улюбленими спеціями.
 
Все ретельно змішуємо і розкладамо у тарталетки.
 
 
Для святкової подачі можна прикрасити улюленою зеленню.
 
 
Фото: Ірина Лагошняк

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ