ТЕЛЯТИНА З ОВОЧАМИ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для основи:

для смаку:

  • сіль і перецьза смаком
  • паприка0,5 ч.л.
  • хмелі-сунелі1 ч.л.
  • кінза свіжакілька гілочок
20 хв
4 порції
195 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Нарізаємо телятину смужками.

2.

Заливаємо окропом помідор, знімаємо з нього шкірку і нарізаємо невеличкими кубиками.

3.

Розігріваємо пательню і обсмажуємо м’ясо до золотистої скоринки.

4.

Додаємо до м’яса овочеву суміш Лобіо з грибами, все перемішуємо, тушкуємо разом 5 хвилин.

5.

Всипаємо кубики помідору, додаємо сіль, перець і спеції за смаком.

6.

Подаємо щедро посипавши свіжою кінзою.
 
Дуже смакує з лавашем.

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ