ФРИТАТА З ОВОЧАМИ ТА СИРОМ ФЕТА

ІНГРЕДІЄНТИ:

для основи:

для подачі:

  • листя шпинату50 г
  • оливкова оліядля заправки
  • гарбузове насіння2 ст.л.
45 хв
4 порції
275 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

Розігріваємо пательню, всипаємо заморожену овочеву суміш Овочі для яєчні, прогріваємо 1 хвилину.
 
Даємо випаруватись зайвій волозі, додаємо олію та дрібку солі, перемішуємо, готуємо ще 1 хвилину і знімаємо з вогню.
 
Розігріваємо духовку до 180°C.

2.

В мисці збиваємо яйця з сіллю, перцем, сухим часником і грецьким йогуртом – маса має стати однорідною.

3.

Форму для випікання змащуємо маслом або олією, викладаємо овочеву суміш, заливаємо масою з яєць.
 
Ставимо в духовку на 15 хвилин.

4.

Тим часом нарізаємо сир фета кубиками.
 
Через 15 хвилин дістаємо фритату, додаємо зверху сир і повертаємо в духовку ще на 20–25 хв до рум’яної скоринки.

5.

Подаємо з листям шпинату, заправленим олією та сіллю, посипаємо гарбузовим насінням.