ФІЛЕ ТРІСКИ З ОВОЧАМИ У ВЕРШКОВОМУ СОУСІ

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • суміш овочева заморожена Італійська TM HIGHBERRY400 г
  • філе тріски350–400 г
  • вершкове масло40 г
  • вершки 20%120 мл
  • часник2 зубчики
  • розмарин1 гілочка
  • лимон (сік + цедра)2–3 краплі соку + цедра
  • мускатний горіхдрібка
  • сіль, чорний перецьза смаком
25 хв
2 порції
180 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Обсмажуємо овочеву суміш на вершковому маслі до готовності, підсолюємо й перчимо.

2.

ГОТУЄМО РИБУ:
 
натираємо рибку сіллю й перцем;
 
розігріваємо трохи масла на сковороді, додаємо розмарин, часник і кілька крапель лимону;
 
обсмажуємо філе по 1,5 хвилини з кожного боку.

3.

ГОТУЄМО СОУС:
 
у сотейнику прогріваємо вершкове масло з вершками, додаємо подрібнений часник, мускатний горіх, сіль і перець;
 
трохи охолоджуємо й вводимо кілька крапель лимону і цедру.

4.

Викладаємо овочі на тарілку, поливаємо частиною соусу і розміщуємо поруч філе тріски.

5.

Подаємо одразу, щоб насолодитися ніжністю риби і ароматом вершкового соусу.

 
 
Автор рецепту: Лариса Штепа
Instagram: @larisa_shtepa

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ