Обсмажуємо овочеву суміш на вершковому маслі до готовності, підсолюємо й перчимо.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
Ми в соцмережах
Обсмажуємо овочеву суміш на вершковому маслі до готовності, підсолюємо й перчимо.
ГОТУЄМО РИБУ:
натираємо рибку сіллю й перцем;
розігріваємо трохи масла на сковороді, додаємо розмарин, часник і кілька крапель лимону;
обсмажуємо філе по 1,5 хвилини з кожного боку.
ГОТУЄМО СОУС:
у сотейнику прогріваємо вершкове масло з вершками, додаємо подрібнений часник, мускатний горіх, сіль і перець;
трохи охолоджуємо й вводимо кілька крапель лимону і цедру.
Викладаємо овочі на тарілку, поливаємо частиною соусу і розміщуємо поруч філе тріски.
Подаємо одразу, щоб насолодитися ніжністю риби і ароматом вершкового соусу.
Автор рецепту: Лариса Штепа
Instagram: @larisa_shtepa