ХОТДОГ З КУКУРУДЗОЮ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для основи:

для соусу:

  • цибуля синя1 шт
  • огірок солоний (маринований)2–3 шт
  • йогурт густий3 ст. л.
  • томатна паста (або кетчуп)2 ст. л.
  • зелень кропу (або петрушки)кілька гілочок

для подачі:

  • будь-яка зелень або зелена цибулька10 г
20 хв
4 порції
610 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Кукурудзу смажимо на вершковому маслі 5 хвилин і засипаємо тертим сиром.

2.

Надрізаємо сосиски, як на відео, і обсмажуємо на пательні-гриль до золотистої скоринки.

3.

ГОТУЄМО СОУС: подрібнюємо цибулю і огірки, змішуємо з йогуртом, томатною пастою і зеленню.

4.

Булочки для хотдогів розрізаємо вздовж, викладаємо на булочку соус, сосиску, зверху додаємо кукурудзу з сиром.

5.

Ставимо ХОТДОГИ у духовку на 10 хвилин, щоб булочки підрум’янилися.
 
А щоб не возитися з запіканням у духовці – булочки можна просто підсмажити на сухій пательні-гриль.
 
Подаємо гарячим, з вашою улюбленою зеленню.

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ