Заморожений горошок заливаємо кип’ятком на 2–3 хвилини, потім воду зливаємо.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
для основи:
Ми в соцмережах
Заморожений горошок заливаємо кип’ятком на 2–3 хвилини, потім воду зливаємо.
Нут відварюємо до м’якості.
У блендері змішуємо нут, горошок, часник і листочки м’яти.
Збиваємо до ніжної кремової консистенції.
Додаємо лимонний сік, трохи відвару з нуту і оливкову олію — все ще раз збиваємо.
Приправляємо сіллю й перцем за смаком.
Подаємо зі смаженим насінням, смакуємо з хрумкими тостами або овочевими паличками.
Автор рецепту: Лариса Штепа
Instagram: @larisa_shtepa