ХУМУС З ГОРОШКУ

ІНГРЕДІЄНТИ [на 4 порції]:

для основи:

  • горошок заморожений TM Highberry 300 г
  • нут варений200 г
  • часник2–3 зубчики
  • лимонний сік2 ст. л.
  • оливкова олія2 ст. л.
  • м’ятакілька листочків
  • сіль, перецьза смаком
  • гарбузове або соняшникове насіння10 г
20 хв
4 порції
200 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Заморожений горошок заливаємо кип’ятком на 2–3 хвилини, потім воду зливаємо.

2.

Нут відварюємо до м’якості.

3.

У блендері змішуємо нут, горошок, часник і листочки м’яти.
 
Збиваємо до ніжної кремової консистенції.

4.

Додаємо лимонний сік, трохи відвару з нуту і оливкову олію — все ще раз збиваємо.
 
Приправляємо сіллю й перцем за смаком.

5.

Подаємо зі смаженим насінням, смакуємо з хрумкими тостами або овочевими паличками.
 
 
 
 
 
Автор рецепту: Лариса Штепа
Instagram: @larisa_shtepa

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ