ЧІА-ПУДИНГ З ПОЛУНИЦЕЮ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для пудингу:

  • кокосове молоко

    200 мл
  • насіння чіа

    2 ст.л.

для соусу:

45 хв
4 порції
170 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

ГОТУЄМО ПУДИНГ:
 
заливаємо насіння чіа кокосовим молоком, ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок;
 
залишаємо на 30 хвилин для набухання.

2.

ГОУЄМО СОУС:
 
додаємо до замороженої полуниці цедру лимона, кленовий сироп і мʼяту;
 
тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин;
 
перебиваємо блендером разом із м’ятою.

3.

ПОДАЧА:
 
розкладаємо пудинг у скляні баночки;
 
прикрашаємо листочками м’яти.
 
 
 
 
 
Автор рецепту: Тетяна Шкурко
Instagram: @so_easy_cook

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ