ГОТУЄМО ПУДИНГ:
заливаємо насіння чіа кокосовим молоком, ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок;
залишаємо на 30 хвилин для набухання.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
для пудингу:
для соусу:
Ми в соцмережах
ГОТУЄМО ПУДИНГ:
заливаємо насіння чіа кокосовим молоком, ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок;
залишаємо на 30 хвилин для набухання.
ГОУЄМО СОУС:
додаємо до замороженої полуниці цедру лимона, кленовий сироп і мʼяту;
тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин;
перебиваємо блендером разом із м’ятою.
ПОДАЧА:
розкладаємо пудинг у скляні баночки;
прикрашаємо листочками м’яти.
Автор рецепту: Тетяна Шкурко
Instagram: @so_easy_cook