ЯЄЧНЯ В БЕКОНІ

ІНГРЕДІЄНТИ:

25 хв
2 порції
450 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

Підготуйте необхідні для приготування сніданку інгредієнти.

2.

Бекон обсмажуємо на сковорідці і викладаємо у форми для мафінів так, щоб сформувати дно і стінки корзиночки.

3.

На цій же сковорідці обсмажуємо 2-3 хв готову овочеву суміш і викладаємо по ложці у форми.

4.

Зверху вибиваємо по яйцю, трохи солимо і ставимо випікатися в розігріту до 180° духовку на 15-20 хвилин.
 
Білок має приготуватися, а жовток залишитися рідкуватим.

5.

Подаємо яєчню з листям улюбленої зелені.