ФУНЧОЗА З ОВОЧАМИ

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • суміш овочева заморожена WOK ТМ HIGHBERRY 400 г
  • фунчоза (скляна локшина)100 г
  • часник2 зубчики
  • масло гхі1 ч.л.
  • соєвий соус2 ст.л.
  • кунжут (обсмажений)½ ч.л.
  • сік лайма½ шт
  • перець чиліза смаком
  • зелена цибуля (для подачі)2 гілочки
20 хв
2 порції
290 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

ПІДГОТОВКА ОВОЧІВ:
 
нарізаємо часник тонкими слайсами;
 
обсмажуємо його на маслі гхі до аромату;
 
додаємо овочеву суміш WOK і обсмажуємо кілька хвилин.

2.

ПІДГОТОВКА ФУНЧОЗИ:
 
заливаємо фунчозу окропом, залишаємо на 5–7 хвилин;
 
зливаємо воду, промиваємо холодною водою.

3.

ФІНАЛЬНИЙ ЕТАП:
 
зʼєднуємо фунчозу з овочами і готуємо ще кілька хвилин;
 
вливаємо соєвий соус, перемішуємо.

4.

ПОДАЧА:
 
локшину з овочами викладаємо на тарілку, посипаємо кунжутом, додаємо перець чилі за смаком;
 
прикрашаємо нарізаною зеленою цибулею;
 
поливаємо соком лайма.