ПІДГОТОВКА ОВОЧІВ:
нарізаємо часник тонкими слайсами;
обсмажуємо його на маслі гхі до аромату;
додаємо овочеву суміш WOK і обсмажуємо кілька хвилин.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
ПІДГОТОВКА ОВОЧІВ:
нарізаємо часник тонкими слайсами;
обсмажуємо його на маслі гхі до аромату;
додаємо овочеву суміш WOK і обсмажуємо кілька хвилин.
ПІДГОТОВКА ФУНЧОЗИ:
заливаємо фунчозу окропом, залишаємо на 5–7 хвилин;
зливаємо воду, промиваємо холодною водою.
ФІНАЛЬНИЙ ЕТАП:
зʼєднуємо фунчозу з овочами і готуємо ще кілька хвилин;
вливаємо соєвий соус, перемішуємо.
ПОДАЧА:
локшину з овочами викладаємо на тарілку, посипаємо кунжутом, додаємо перець чилі за смаком;
прикрашаємо нарізаною зеленою цибулею;
поливаємо соком лайма.