ЯГІДНЕ МОРОЗИВО

ІНГРЕДІЄНТИ:

15 хв + 5 год
6 порцій
170 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

Підготуємо одразу усі інгредієнти для приготування домашнього морозива:
 
заморожені ягоди чорної смородини TM HIGHBERRY, крем-сир, молоко, вершки і цукрову пудру.

2.

Збиваємо заморожені ягоди зі 100 мл молока у блендері до консистенції пюре.

3.

Окремо міксером збиваємо крем-сир, вершки і цукрову пудру до ніжної маси.
 
Об’єднуємо обидві маси і вимішуємо до однорідності.

4.

Перекладаємо у форму і ставимо в морозилку мінімум на 5–6 годин.
 
Кожних 30–40 хвилин перемішуємо морозиво, щоб уникнути кристаликів льоду і зробити текстуру кремовою.

5.

Подаємо у вафельних конусах.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Фото: Ірина Лагошняк

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ