Підготуємо одразу усі інгредієнти для приготування домашнього морозива:
заморожені ягоди чорної смородини TM HIGHBERRY, крем-сир, молоко, вершки і цукрову пудру.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
Ми в соцмережах
Підготуємо одразу усі інгредієнти для приготування домашнього морозива:
заморожені ягоди чорної смородини TM HIGHBERRY, крем-сир, молоко, вершки і цукрову пудру.
Збиваємо заморожені ягоди зі 100 мл молока у блендері до консистенції пюре.
Окремо міксером збиваємо крем-сир, вершки і цукрову пудру до ніжної маси.
Об’єднуємо обидві маси і вимішуємо до однорідності.
Перекладаємо у форму і ставимо в морозилку мінімум на 5–6 годин.
Кожних 30–40 хвилин перемішуємо морозиво, щоб уникнути кристаликів льоду і зробити текстуру кремовою.
Подаємо у вафельних конусах.
Фото: Ірина Лагошняк