САЛАТ З ТУНЦЕМ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для основи:

для соусу:

  • густий йогурт2–3 ст. л.
  • гірчиця1 ч.л.
  • зелена цибуляза смаком

для заправки:

  • сік лаймаз 1/2 шт
  • сіль, перець, сушений часникза смаком
20 хв
2 порції
320 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Розігріваємо пательню, обсмажуємо суміш для шакшуки до випаровування зайвої рідини, приправляємо сіллю, перцем і сушеним часником, залишаємо охолонути.

 

2.

Готуємо заправку: змішуємо йогурт, гірчицю, подрібнену зелену цибульку.

3.

Змішуємо тунець із заправкою.

4.

Нарізаємо авокадо середніми шматочками, заправляємо соком лайма, трохи підсолюємо.

5.

Тепер усі інгредієнти викладаємо шарами в кільце:
 
І – тунець
 
ІІ – авокадо
 
ІІІ – охолоджену овочеву суміш
 
 
 
Автор рецепту: Лариса Штепа
Instagram: @larisa_shtepa

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ