СУП МІНІСТРОНЕ

ІНГРЕДІЄНТИ:

основа:

для подачі:

  • перець солодкий1 шт
  • рукола і базилікпару гілочок
25 хв
3 порції
120 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Дрібно нарізаємо цибулю, пару зубочків часнику і все обсмажуємо на оливковій олії.

2.

До пательні додаємо овочеву суміш Італійська і тушкуємо 5 хвилин.

3.

Обсмажені овочі додаємо до окропу і варимо 5-7 хвилин.
 

Експериментуйте: можна заздалегідь підготувати рибний бульйон.

4.

Для яскравого аромату: нарізаємо солодкий перець смужками, обсмажуємо на пательні до засмаглої скоринки і додаємо до супу.
 

Подаємо із зеленню руколи та базиліку

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ