Відварюємо кіноа і викладаємо у тарілку, додаємо шпинат і руколу.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
ІНГРЕДІЄНТИ [на 4 порції
для пудингу:
• кокосове молоко – 200 мл
• насіння чіа – 2 ст. л.
для соусу:
• заморожена ПОЛУНИЦЯ ТМ HIGHBERRY
– 400 г (1 упаковка)
• свіжа мʼята — 1 гілочка
• цедра лимона – цедра ½ плода
• кленовий сироп або мед – 30 мл (за смаком)
Ми в соцмережах
Відварюємо кіноа і викладаємо у тарілку, додаємо шпинат і руколу.
Розігріваємо пательню, обсмажуємо заморожену овочева суміш Мексиканська Light ТМ HIGHBERRY 3-5 хвилин.
Також гарно пасуватиме заморожена овочева суміш Мексиканська ТМ HIGHBERRY.
Перекладаємо овочеву суміш до боулу, додаємо шматочки консервованого тунця і авокадо.
Заправляємо оливковою олією, солимо за смаком.
Подаємо прикрасивши міксом зерен.
Автор рецепту: Поліна Фугалєвич
Instagram: @polli_cooking