ВІТАМІННИЙ БОУЛ

ІНГРЕДІЄНТИ [на 4 порції

для пудингу:

• кокосове молоко – 200 мл
• насіння чіа – 2 ст. л.
для соусу:
• заморожена ПОЛУНИЦЯ ТМ HIGHBERRY
– 400 г (1 упаковка)
• свіжа мʼята — 1 гілочка
• цедра лимона – цедра ½ плода
• кленовий сироп або мед – 30 мл (за смаком)

25 хв
2 порції
400 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Відварюємо кіноа і викладаємо у тарілку, додаємо шпинат і руколу.

2.

Розігріваємо пательню, обсмажуємо заморожену овочева суміш Мексиканська Light ТМ HIGHBERRY 3-5 хвилин.
 
Також гарно пасуватиме заморожена овочева суміш Мексиканська ТМ HIGHBERRY.

3.

Перекладаємо овочеву суміш до боулу, додаємо шматочки консервованого тунця і авокадо.

4.

Заправляємо оливковою олією, солимо за смаком.

5.

Подаємо прикрасивши міксом зерен.
 
 
 
 
 
 
 
 
Автор рецепту: Поліна Фугалєвич
Instagram: @polli_cooking

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ