КАРТОПЛЯНІ ТАРТИ З ОВОЧАМИ і ФЕТОЮ

ІНГРЕДІЄНТИ:

картопляна основа:

  • картопля (4-5 шт) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  500 г
  • оливкова олія . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . 2 ст. л.
  • сіль і перець . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (за смаком)
  • пармезан . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  50 г
  • улюблені спеції до картоплі

для начинки:

для подачі:

  • подрібнена фета/бринза . . . . . . . . . . . . . 100-200 г
  • сушений розмарин
60 хв
4 порції
390 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

ОСНОВА:

миємо картоплю і відварюємо до готовності у шкірці;

розігріваємо духовку до 200°C;

застеляємо міні-форми пергаментним папером і змащуємо оливковою олією.

2.

відварену картоплю перекладаємо у форми та розчавлюємо склянкою, формуючи дно і бортики;

змащуємо картоплю оливковою олією, солимо, перчимо, посипаємо тертим пармезаном, додаємо улюблені спеції;

випікаємо 40-45 хвилин до золотистої скоринки.

3.

НАЧИНКА:

овочеву суміш Овочі для яєчні доводимо до готовності на оливковій олії, додаємо спеції за смаком;

змішуємо фету та нарізаний кріп.

4.

ФОРМУЄМО ТАРТ:

на готову основу викладаємо начинку з фети, зверху – соковиту овочеву суміш;

посипаємо подрібненою бринзою чи фетою та прикрашаємо розмарином.

5.

Готується просто, виглядає апетитно, а смакує – незрівнянно!