КАРТОПЛЯНІ ТАРТИ З ОВОЧАМИ і ФЕТОЮ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для начинки:

60 хв
4 порції
390 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

ОСНОВА:

миємо картоплю і відварюємо до готовності у шкірці;

розігріваємо духовку до 200°C;

застеляємо міні-форми пергаментним папером і змащуємо оливковою олією.

2.

відварену картоплю перекладаємо у форми та розчавлюємо склянкою, формуючи дно і бортики;

змащуємо картоплю оливковою олією, солимо, перчимо, посипаємо тертим пармезаном, додаємо улюблені спеції;

випікаємо 40-45 хвилин до золотистої скоринки.

3.

НАЧИНКА:

овочеву суміш Овочі для яєчні доводимо до готовності на оливковій олії, додаємо спеції за смаком;

змішуємо фету та нарізаний кріп.

4.

ФОРМУЄМО ТАРТ:

на готову основу викладаємо начинку з фети, зверху – соковиту овочеву суміш;

посипаємо подрібненою бринзою чи фетою та прикрашаємо розмарином.

5.

Готується просто, виглядає апетитно, а смакує – незрівнянно!