ОСНОВА:
миємо картоплю і відварюємо до готовності у шкірці;
розігріваємо духовку до 200°C;
застеляємо міні-форми пергаментним папером і змащуємо оливковою олією.
картопляна основа:
для начинки:
для подачі:
ОСНОВА:
миємо картоплю і відварюємо до готовності у шкірці;
розігріваємо духовку до 200°C;
застеляємо міні-форми пергаментним папером і змащуємо оливковою олією.
відварену картоплю перекладаємо у форми та розчавлюємо склянкою, формуючи дно і бортики;
змащуємо картоплю оливковою олією, солимо, перчимо, посипаємо тертим пармезаном, додаємо улюблені спеції;
випікаємо 40-45 хвилин до золотистої скоринки.
НАЧИНКА:
овочеву суміш Овочі для яєчні доводимо до готовності на оливковій олії, додаємо спеції за смаком;
змішуємо фету та нарізаний кріп.
ФОРМУЄМО ТАРТ:
на готову основу викладаємо начинку з фети, зверху – соковиту овочеву суміш;
посипаємо подрібненою бринзою чи фетою та прикрашаємо розмарином.
Готується просто, виглядає апетитно, а смакує – незрівнянно!