Щедро приправляємо курячі стегна сіллю, перцем, спеціями і заправляємо соком лайму.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
Щедро приправляємо курячі стегна сіллю, перцем, спеціями і заправляємо соком лайму.
Розігріваємо чавунну або гриль-сковороду та обсмажуємо на оливковій олії курочку з двох сторін до утворення золотистої скоринки (приблизно по 5 хв з кожного боку).
Доводимо м’ясо до готовності під кришкою у сковорідці або в духовці при 200°C протягом 20-25 хвилин.
На готові стегна вичавлюємо сік половинки лайму, а іншу половику – використаємо для красивої подачі.
Обсмажуємо кукурудзу на маслі ГХІ 5 хвилин, додаємо сир фета, зелень петрушки, сіль і солодку паприку.
Частину кукурудзяної суміші додаємо до курки, заправивши соком лайму.
Подаємо страву, прикрасивши кільцями лайму, кукурудзяною сумішшю і свіжою зеленню.