КУРОЧКА З КУКУРУДЗОЮ

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • кукурудза заморожена ТМ HIGHBERRY 400 г
  • курячі стегна без кістки1 кг
  • масло ГХІ50 г
  • сир фета200 г
  • лайм70 г
  • зелень петрушки1 пучок
  • сік лимону 1 ст. л.
  • сіль, перець, паприказа смаком
  • спеції дл куркиза смаком
40 хв
4 порції
810 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

1.

Щедро приправляємо курячі стегна сіллю, перцем, спеціями і заправляємо соком лайму.

2.

Розігріваємо чавунну або гриль-сковороду та обсмажуємо на оливковій олії курочку з двох сторін до утворення золотистої скоринки (приблизно по 5 хв з кожного боку).
 
 
Доводимо м’ясо до готовності під кришкою у сковорідці або в духовці при 200°C протягом 20-25 хвилин.
 
 
На готові стегна вичавлюємо сік половинки лайму, а іншу половику – використаємо для красивої подачі.

3.

Обсмажуємо кукурудзу на маслі ГХІ 5 хвилин, додаємо сир фета, зелень петрушки, сіль і солодку паприку.
 
Частину кукурудзяної суміші додаємо до курки, заправивши соком лайму.

4.

Подаємо страву, прикрасивши кільцями лайму, кукурудзяною сумішшю і свіжою зеленню.