ГОТУЄМО КАРТОПЛЮ:
миємо молоду картоплю й відварюємо в шкірці у підсоленій воді до готовності;
зливаємо воду, охолоджуємо картоплю 10–15 хвилин.
для соусу песто:
ГОТУЄМО КАРТОПЛЮ:
миємо молоду картоплю й відварюємо в шкірці у підсоленій воді до готовності;
зливаємо воду, охолоджуємо картоплю 10–15 хвилин.
Викладаємо картоплю на деко змащене олією.
Розчавлюємо кожну картоплину склянкою.
Поливаємо олією, посипаємо сіллю, перцем, сушеним часником і тертим пармезаном.
Запікаємо 30–40 хвилин при 200°C до золотистої скоринки.
СОУС ПЕСТО:
складаємо всі інгредієнти у блендер і перебиваємо до однорідної текстури.
ОВОЧІ:
на сковорідці розігріваємо трохи олії, обсмажуємо спаржеву квасолю та горошок кілька хвилин;
додаємо сіль та сушений часник до овочів.
ПОДАЧА:
щедро викладаємо на тарілку соус песто, зверху – хрустку картоплю і додаємо овочі;
декоруємо гілочкою базиліку.