ОВОЧІ З БЕКОНОМ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для основи:

для подачі:

  • смужки бекону20 г
  • петрушка10 г
15 хв
4 порції
458 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Нарізаємо бекон невеличкими шматочками, обсмажуємо до хрумкості і прибираємо з пательні.

2.

Далі у цій же пательні підсмажуємо подрібнену цибулю до золотистого кольору.
 
Буквально на хвилинку додаємо розчавлений часник – для яскравого аромату, і – лавровий листочок.

3.

Далі висипаємо упаковку овочевої суміші Семикомпонентна, все перемішуємо і готуємо ще 5–7 хвилин.

4.

Солимо за смаком і додаємо трошки цедри лимону.
 
Рекомендуємо заправити страву соком лимону – це дуже підкреслює смак.

5.

Подаємо гарячим, прикрасивши смужками хрусткого бекону і зеленню петрушки.
 
Лише 15 хвилин і у вас готовий неймовірно смачний теплий салат – як самостійна страва, або гарнір, який яскраво доповнить ваше меню.
 
 
 

Автор рецепту: Ірина Лагошняк
Instagram: @decoira

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ