Нарізаємо бекон невеличкими шматочками, обсмажуємо до хрумкості і прибираємо з пательні.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
для основи:
для подачі:
Ми в соцмережах
Нарізаємо бекон невеличкими шматочками, обсмажуємо до хрумкості і прибираємо з пательні.
Далі у цій же пательні підсмажуємо подрібнену цибулю до золотистого кольору.
Буквально на хвилинку додаємо розчавлений часник – для яскравого аромату, і – лавровий листочок.
Далі висипаємо упаковку овочевої суміші Семикомпонентна, все перемішуємо і готуємо ще 5–7 хвилин.
Солимо за смаком і додаємо трошки цедри лимону.
Рекомендуємо заправити страву соком лимону – це дуже підкреслює смак.
Подаємо гарячим, прикрасивши смужками хрусткого бекону і зеленню петрушки.
Лише 15 хвилин і у вас готовий неймовірно смачний теплий салат – як самостійна страва, або гарнір, який яскраво доповнить ваше меню.
Автор рецепту: Ірина Лагошняк
Instagram: @decoira