ОВОЧЕВА ОСНОВА:
на розігріту пательню наливаємо олію і обсмажуємо заморожену овочеву суміш Італійська 3 хвилини;
додаємо сіль і перець, вливаємо вершки і тушкуємо ще 3–4 хвилини.
основа:
картопляне пюре:
ОВОЧЕВА ОСНОВА:
на розігріту пательню наливаємо олію і обсмажуємо заморожену овочеву суміш Італійська 3 хвилини;
додаємо сіль і перець, вливаємо вершки і тушкуємо ще 3–4 хвилини.
КАРТОПЛЯНЕ ПЮРЕ:
очищуємо картоплю, нарізаємо шматочками та відварюємо у підсоленій воді до повної готовності;
зливаємо воду, добре товчемо картоплю і протираємо її через сито до шовковистої текстури;
доводимо молоко з маслом до кипіння та гарячим вливаємо у картоплю, енергійно замішуємо вінчиком до пишної консистенції (за потреби додаємо ще трішки солі).
ПОДАЧА:
на тарілку викладаємо ніжне картопляне пюре, формуємо акуратне заглиблення в центрі, куди додаємо овочеву суміш;
на овочі викрадаємо анчоуси;
посипаємо страву тертим пармезаном, даючи сиру розплавитися.