СОУСИ ВІД ШЕФА

ІНГРЕДІЄНТИ:

Йогуртовий соус
  • йогурт грецький 9%100 г
  • сік лимону10 г
  • м’ята2–3 гілочки
Соус песто
  • базилік20 г
  • чебрець4 г
  • оливкова олія60 г
  • пармезан10 г
  • кеш’ю10 г
Томатний соус
  • томати150 г
  • орегано3 г
  • часник2 зубчики
  • соєвий соус10 г
15 хв
2 порції
до 200 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

СМАЧНІ КОМБО ВІД ШЕФА:
 
СОУС ЙОГУРТОВИЙ – освіжаючий і ніжний, ідеальний до легких овочів.
 
Подаємо разом з овочевою сумішшю Семикомпонентна.

2.

СОУС ПЕСТО – ароматний і вишуканий, як у улюбленому ресторані.
 
Подаємо разом з овочевою сумішшю Джуніор Мікс.

3.

СОУС ТОМАТНИЙ – пікантний і насичений, для яскравих експериментів.
 
Подаємо разом з овочевою сумішшю WOK
 
 
НАША РЕКОМЕНДАЦІЯ: усі заморожені овочеві суміші готуємо не більше 5–7 хвилин, щоб вони залишалися хрумкими й соковитими.
 
 
ГОТУЙ СОУС – КОМБІНУЙ з овочами на свій смак.
 
 
 
 
 
 
 
 
Автор рецепту: Владислав Фінкевич
Instagram: @vlad_finkevych

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ