СТЕЙК З ОВОЧЕВИМ ГАРНІРОМ

ІНГРЕДІЄНТИ:

основа:

  • стейк яловичий (або на ваш смак)2 шт
  • рослинна олія1 ст.л.
  • сіль, суміш перцівза смаком

для гарніру:

для гострого томатного соусу:

30 хв
2 порції
570 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

СТЕЙК:

просушуємо м’ясо, натираємо сіллю та перцем;

смажимо на добре розігрітій сковороді-гриль з олією по 2–3 хв з кожного боку;

знімаємо з вогню, накриваємо фольгою, даємо відпочити.

2.

ОВОЧЕВИЙ ГАРНІР:

на сковороді розігріваємо оливкову олію, додаємо подрібнений часник, через хвилину — овочеву суміш Мексиканська ТМ Highberry;

смажимо на середньому вогні 5–7 хвилин, приправляємо сіллю та перцем;
так само підготуємо гарнір з кукурудзи: на розігрітій оливковій олії смажимо 5-6 хвилин заморожену кукурудзу ТМ Highberry;

солимо, додаємо суміш перців, посипаємо тертим пармезаном.

3.

СОУС:

обсмажуємо заморожену овочеву суміш Овочі для яєчні М Highberry на олії;

додаємо чилі, цукор, сіль, оцет;

тушкуємо 5-7 хвилин на середньому вогні, за бажанням – пюруємо.

4.

ПОДАЧА:

стейки подаємо на тарілці (або дерев’яній дощечці), поруч — два овочеві гарніри,
які ми рекомендуємо викласти на лаваш або коржі тортильї, додаємо гострий соус.