СТЕЙК:
просушуємо м’ясо, натираємо сіллю та перцем;
смажимо на добре розігрітій сковороді-гриль з олією по 2–3 хв з кожного боку;
знімаємо з вогню, накриваємо фольгою, даємо відпочити.
основа:
для гарніру:
для гострого томатного соусу:
СТЕЙК:
просушуємо м’ясо, натираємо сіллю та перцем;
смажимо на добре розігрітій сковороді-гриль з олією по 2–3 хв з кожного боку;
знімаємо з вогню, накриваємо фольгою, даємо відпочити.
ОВОЧЕВИЙ ГАРНІР:
на сковороді розігріваємо оливкову олію, додаємо подрібнений часник, через хвилину — овочеву суміш Мексиканська ТМ Highberry;
смажимо на середньому вогні 5–7 хвилин, приправляємо сіллю та перцем;
так само підготуємо гарнір з кукурудзи: на розігрітій оливковій олії смажимо 5-6 хвилин заморожену кукурудзу ТМ Highberry;
солимо, додаємо суміш перців, посипаємо тертим пармезаном.
СОУС:
обсмажуємо заморожену овочеву суміш Овочі для яєчні М Highberry на олії;
додаємо чилі, цукор, сіль, оцет;
тушкуємо 5-7 хвилин на середньому вогні, за бажанням – пюруємо.
ПОДАЧА:
стейки подаємо на тарілці (або дерев’яній дощечці), поруч — два овочеві гарніри,
які ми рекомендуємо викласти на лаваш або коржі тортильї, додаємо гострий соус.