Нарізаємо цукіні тонкими слайсами вздовж, збризкуємо оливковою олією і обсмажуємо цукіні на сковороді-гриль з обох боків до красивих смужок.
СОЛОНИЙ КЕКС З БРОКОЛІ
для подачі:
Ми в соцмережах
Нарізаємо цукіні тонкими слайсами вздовж, збризкуємо оливковою олією і обсмажуємо цукіні на сковороді-гриль з обох боків до красивих смужок.
Зерна замороженої кукурудзи підсмажуємо 5–7 хвилин на вершковому маслі (або ГХІ) до легкого золотистого кольору.
Можна просто розморозити на пательні з маслом (займе 2-3 хвилинки).
ПОДАЧА:
на пласкій тарелі викладаємо цукіні, зверху – кукурудзу;
кришимо бринзу, заправляємо соком лайму (або лимону);
подаємо, щедро посипавши свіжою петрушкою.
Автор рецепту: Лариса Штепа
Instagram: @larisa_shtepa