ТЕПЛИЙ САЛАТ З КУКУРУДЗОЮ І ЦУКІНІ

ІНГРЕДІЄНТИ:

для подачі:

  • петрушка50 г
20 хв
2 порції
395 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

Нарізаємо цукіні тонкими слайсами вздовж, збризкуємо оливковою олією і обсмажуємо цукіні на сковороді-гриль з обох боків до красивих смужок.

2.

Зерна замороженої кукурудзи підсмажуємо 5–7 хвилин на вершковому маслі (або ГХІ) до легкого золотистого кольору.
 
Можна просто розморозити на пательні з маслом (займе 2-3 хвилинки).

3.

ПОДАЧА:
 
на пласкій тарелі викладаємо цукіні, зверху – кукурудзу;
 
кришимо бринзу, заправляємо соком лайму (або лимону);
 
подаємо, щедро посипавши свіжою петрушкою.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Автор рецепту: Лариса Штепа
Instagram: @larisa_shtepa

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ