СТЕЙК З ОВОЧЕВИМ ГАРНІРОМ

ІНГРЕДІЄНТИ:

основа:

  • стейк яловичий (або на ваш смак)2 шт
  • рослинна олія1 ст.л.
  • сіль, суміш перцівза смаком

для гарніру:

для гострого томатного соусу:

30 хв
2 порції
570 ккал
Спосіб приготування

Ми в соцмережах

Play Button
1.

СТЕЙК:
 
просушуємо м’ясо, натираємо сіллю та перцем;
 
смажимо на добре розігрітій пательні з олією по 2–3 хв з кожного боку;
 
знімаємо з вогню, накриваємо фольгою, даємо відпочити.

2.

ОВОЧЕВИЙ ГАРНІР:
 
на сковороді розігріваємо оливкову олію, додаємо подрібнений часник, через хвилину — овочеву суміш Мексиканська ТМ Highberry;
 
смажимо на середньому вогні 5–7 хвилин, приправляємо сіллю та перцем;
 
так само підготуємо гарнір з кукурудзи: на розігрітій оливковій олії смажимо зерна 5-6 хвилин, солимо, додаємо суміш перців, посипаємо тертим пармезаном.

3.

СОУС:
 
обсмажуємо заморожену овочеву суміш Овочі для яєчні TМ Highberry на олії;
 
додаємо чилі, цукор, сіль, оцет;
 
тушкуємо 5-7 хвилин на середньому вогні, за бажанням – пюруємо.

4.

ПОДАЧА:
 
стейки подаємо на тарілці (або дерев’яній дощечці), поруч — два овочеві гарніри і гострий соус.
 
Овочевий гарнір рекомендуємо викласти на лаваш або коржі тортильї.

ІНГРЕДІЄНТИ ПРИГОТУВАННЯ